On je 'kriv' što Milla Jovovich, Celine Dion i Claudija Schiffer izgledaju tako atraktivno

25/11/2015

Upoznajte Christophea Robina, frizera slavnih!

Smješten u maloj ulici između Place Vendome i vrtova Tuileries u Parizu, nalazi se diskretni, dražesni salon. Dvije stolice i dva bazena za pranje kose, umjetničko ogledalo, slike, intimno, toplo okruženje....dobrodošli u salon Christophe Robina potpuno namijenjenom bojanju kose.

Catherine Deneuve, Andie MacDowell, Fanny Ardant, Emmanuelle Beart, Laetitia Casta, Milla Jovovich, Virginie Ledoyen, Jeanne Moreau, Uma Thurman, Chiara Mastroianni, Claudia Schiffer, Celine Dion, Faye Dunaway... Najljepše žene svijeta povjeravaju svoju kosu ovom virtuozu za boje. Daleko od svijeta mode i glume ovaj francuski umjetnik obožavan je od svih žena koje žude za savršenom bojom kose. Bio to slavan klijent ili ne, za Christophea je prava zvijezda uvijek boja sama po sebi.

chris robin

Odavno je prošlo vrijeme kad se bojenje kose odvijalo u stražnjem dijelu salona ili u podrumu, prošlo je vrijeme kad je boja služila samo za prekrivanje sijedih.....Otvaranjem prvog pariškog salona specijalno namijenjenog samo bojanju i njegovanju kose Christophe iz jednostavnog tehničara za bojanje postaje pravi umjetnik!

Christophe Robin je rođen 1971. u selu Troyes. Njegova strast za bojama proizlazi još iz djetinjstva. U 14. godini već je znao što želi postati. Već tada je sanjao o sjaju i glamuru što je za njegov tadašnji način života bilo udaljeno svjetlosnu godinu.
Početkom 90-ih imao je samo 19 godina. Današnji supermodeli su tada tek postajali zvijezde i to je bilo izuzetno vrijeme za Christophea koji se brzo dokazao i postao «kolorist» broj jedan u modnim studijima. Ubrzo je napredovao do filmske i marketinške industrije. Preko noći je pretvarao Lindu Evangelistu iz brinete u plavušu, Kate Moss, Claudiu Schiffer tri puta tijekom tjedan dana. Sva ova iskustva izoštravala su njegovo umjetničko oko i shvatio je u kojem smjeru treba ići njegova profesija.
U 24-oj otvara svoj prvi salon posvećen isključivo bojanju kose. Zvijezde iz svih krajeva svijeta pohrlile su tamo omamljene željom za jedinstvenom i osobnom bojom kose. Christophe Robin postao je obožavan u New Yorku, Parizu i Tokyu. Nekad je sanjao da upozna Catherine Deneuve a danas je «anđeo čuvar» njene boje za kosu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj