Zendaya: izbriljiva sam u vezi parfema!

02/07/2019

Zvijezda TV-serijala Euphoria otkriva nam kakva je kada su u pitanju mirisi

Lancôme predstavlja svoj novi parfem za žene, Idôle, uz novo lice ovog brenda koje ga savršeno utjelovljuje – američku glumicu, zvijezdu novog TV-serijala Euphoria, pjevačicu i modni autoritet, Zendayu Coleman.  

wetransfer-680790 3

 „Iznimno mi je drago što predstavljam ovaj novi parfem Lancôme. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svjež i lagan. Izbirljiva sam kada je riječ o parfemima, a Idôle miriše apsolutno neodoljivo i stoga ga obožavam”, izjavila je Zendaya Coleman.

MIRIS SAMOPOUZDANJA I ŽENSTVENOSTI  

wetransfer-680790 10

Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču. 

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu.

wetransfer-680790 9

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je. Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu. 

wetransfer-680790 7

Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme, poručuje: „Uzbuđeni smo što smo uspjeli stvoriti miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i mijenjanju pojam uspjeha. Ta nova samouvjerenost koja ih povezuje i uz koju rastu potiče ih da ljestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i iznimno nam je zadovoljstvo svijetu ga predstaviti uz Zendayu.”

wetransfer-680790 1

Idôle je dostupan u nekoliko bočica koje možete ponovno napuniti (od 25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – kojima će biti popraćen na odabranim prodajnim mjestima. 

Idôle dolazi u parfumerije 22. kolovoza 2019.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj