Želite li mršavjeti dok hodate?

04/03/2016

Držimo li se savjeta liječnika, u preporučenih ćemo 1000 koraka dnevno izgubiti i do 500 kalorija, no možemo li izgubiti još više?

Ovoga puta možemo vam reći da je put do prekrasnih nogu moguć u samo nekoliko koraka - i to doslovno! Silver wave anticelulitne hlačice u 60 će dana vidljivo smanjiti nakupljanje vode, a time i spriječiti nastanak proširenih vena, kapilara i, nama najomraženijeg, celulita. Zvuči nevjerojatno zar ne?

Hlačice su izrađene od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife inovativnim mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež.

d


Silver wave fresh

Kompresivne hlačice s mikromasažnom valovitom strukturom za tretman kod lokaliziranih nakupina celulita na bokovima i stražnjic smanjuju nakupljanje vode te sprječavaju nastanak proširenih vena i kapilara.
fresh

Silver wave corsario

Kompresivne hlačice dužine do iznad gležnja, idealne za fizičke aktivnosti na otvorenom ili tjelovježbu. Za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležanja.
corsario

Hlačice možete kupiti u ljekarnama ili online.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj