Zavodite pogledom

05/12/2013

Ako vas već dugim trepavicama nije obdarila majka priroda, obdarite se sami...

Brojne zabave i svečanosti kucaju nam na vrata pa je logično da u ovo blagdansko vrijeme želite izgledati što bolje. U ovim će danima mnoge od vas posegnuti za umjetnim trepavicama pa osjećamo dužnost uputiti vas kako da s umjetnim trepavicama izgledate što bolje. Jer sigurni smo da ne želite napadni Jerseylicious izgled...

Najbolji je izbor da odete na ugradnju umjetnih trepavica i prepustite se stručnjacima koji znaju svoj posao. Vodite računa da idete na uredno i provjereno mjesto - ne želite riskirati nekakvu infekciju.

Ekstenzije bi trebale odgovarati vašim prirodnim trepavicama, po duljini, debljini i uvijenosti. Ako po bilo kojoj od ove 3 značajke budu različite, izgledat će neprirodno i neuredno, a vjerujte nam da to nije izgled koji želite postići.

Trepavice bi trebale biti zalijepljene za vaše trepavice, a na za vaš kapak.

Ljepilo ni slučajno ne bi smjelo ostati vidljivo.

Ugrađene trepavice će vam trajati koliko traje i normalni ciklus vaši prirodnih trepavica, a to je otprilike 6 tjedana. No normalno je da će neke ispasti ranije od ostalih. Najbolje bi bilo da nakon dva tjedna odete na popravak, ako je potrebno.

24 sata nakon ugradnje umjetnih trepavica izbjegavajte vodu i ni slučajno trepavice nemojte sami čupati. Ako ih više ne želite ili ih je većina ispala, posjetite salon gdje ste ih ugradili i neka vam ih oni uklone.

Dok imate ugrađene umjetne trepavice, nemojte koristiti odstranjivače make-upa na uljnoj bazi jer oni mogu razgraditi ljepilo.

Foto credit: Thinkstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj