Zategnite kožu i riješite se celulita - u trenu!

05/07/2016

Bezbolnim tretmanom u Poliklinici Milojević preoblikujte svoje tijelo

Godišnji odmor približava se svjetlosnom brzinom, a vi i dalje ne znate kako se jednom zauvijek riješiti tih nekoliko zadnjih i upornih kilograma? Slobodno odahnite i opustite se, jer mi imamo pravo rješenje za vas! Riječ je o revolucionarnoj metodi mršavljenja Med Contour Multipower koja svojim djelovanjem i najmodernijom tehnologijom bezbolno i brzo uklanja masne naslage, koja je odnedavno dostupna i u Poliklinici Milojević. Riječ je o tretmanu namijenjenom preoblikovanju tijela i dubinskom uklanjanju celulita, zahvaljujući kojem sve brige oko masnih naslaga i opuštene kože tijela, lica i vrata postaju prošlost. Korištenjem tehnologija ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuma, Med Contour Multipower obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela s naglaskom na: lokalizirane masne naslage i celuit, smanjenje obujma, bore, opuštenost kože lica i vrata, potkožna mikrocikulacija, limfna drenaža.

Prednost Med Contour Multipowera je što ima četiri aplikatora – za nekiruško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože lica i tijela i lifting lica. Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo ima i već dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja. Uporaba tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije dubinski djeluje na kožu i dolazi do značajnog smanjenja bora na licu, a usto se učvršćuje opuštena koža kako lica, tako i vrata i dekoltea. 

a

 

Dr. Nikola Milojević prvi je uveo, promovirao i popularizirao novu granu subspecijalizacije u medicini – estetsku medicinu. Prestižni britanski magazin Tatler dr. Nikolu Milojevića uvrstio je među najbolje estetske liječnike u Velikoj Britaniji, dok mu je britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji. Također ga prati glas kao liječnika s najlaganijom rukom prilikom aplikacija botoxa, pa pacijenti skoro da ni ne osjete ubod iglom.

 

Ukoliko ovo ljeto i vi želite zasjati u omiljenom badiću na prelijepim plažama Jadrana, uputite se u polikliniku Milojević i prepustite se vještim i stručnim rukama eksperata koji će vaš san napokon pretvoriti u stvarnost! Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u poliklinici Milojević

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj