Neodoljivo električni pogled

03/06/2013

Unesite vedrinu u kozmetičke torbice Chanelovim maskarama u vrućim bojama, idealnim za ljetne dane koji slijede.

Iako koketiranje s make-upom u vedrim bojama traje cijelu godinu, Chanel je svojom novom kolekcijom potvrdio kako su kozmetički proizvodi električno jarkih boja apsolutni must have ovog ljeta.

Što se boja tiče, L'Eté Papillon de Chanel najvedrija je kolekcija luksuznog branda ikad. Kolekcija uključuje raskošna sjenila u olovkama, blistava sjajila za usne i maskare opasno vrućih nijansi.

Kada kažemo vruće boje, mislimo na magičnu, duboku plavu, tropsku zelenu i vatrenu boju sunca. Jasnije je no ikad da se trend make-upa jarkih boja, koji svoje korijene vuče još iz manje ili više davnih ludih 90-ih, vratio na velika vrata.

y

Ako niste dovoljno hrabri da licem otkrijete svoju ljubav prema bojama iz egzotičnih tropskih krajeva, umočite svoje nokte u jednu od tri zamamne boje lakova za nokte iz istoimene kolekcije. Inspirirani krilima leptira, poigrajte se savršeno kompatibilnim bojama tirkiza, azurnog mora i koraljnih grebena.

Naš savjet je da uparite proizvode sličnih nijansi - na oči nanesite Blue Bay nijansu sjenila, trepavice istaknite Blue Note Inimitable vodootpornom maskarom, a nokte uronite u Bel-Argus lak.

y

I za kraj, želimo reći jedno veliko hvala Chanelu što nam je otvorio put ka kršenju modnih pravila. I naravno, što zahvaljujući njemu, to možemo činiti s dozom istinskog glamura.

Mia Borčić

Novo

Komentiraj