YSL Y

10/09/2018

YSL Y ove je godine nominiran u kategoriji NAJBOLJI MUŠKI MIRIS GODINE natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Predstavljamo Vam novi muški miris kuće Yves Saint Laurent, Y. Y nije priča o muškarcu, nego o generaciji muškaraca koje vode strast dok hrabro pronalaze svoj put. Od nadahnuća, preko marljivog rada i suradnji, do samoostvarenja i uspjeha.

YSL Y HD

WHY?

([1] Igra riječima: slovo Y na engleskom se jeziku izgovara isto kao i why – zašto)


UZ Y SVE JE MOGUĆE. ZAŠTO BIH KROČIO UTABANIM STAZAMA AKO MOGU SLIJEDITI SVOJ PUT? ZAŠTO BIH IMAO SNOVE AKO IH NE MOGU OSTVARITI? PITATI SE ZAŠTO NIJE SLABOST, NEGO SNAGA. ZAŠTO MOŽE SRUŠITI ZIDOVE I IZGRADITI NOVE SVJETOVE. ŠTO SE ČEŠĆE PITAM ZAŠTO, IMAM VIŠE HRABROSTI POSTATI ONO ŠTO UISTINU JESAM. Y JE POČETAK I KRAJ.

Mirisni nektar predstavlja upečatljivu osobnost Y muškarca: gornje su note svježe i jasne, a u baznim notama i u srcu mirisa snažne i senzualne. Y je muški fougere prožet kontrastima. Y simbolizira inovativan duh mladosti, te je posveta osnivaču branda, Yves Saint Laurentu koji je bio poznat po odvažnoj, neustrašivoj i kreativnoj viziji.

Miris se ne naslanja na tradiciju, ali joj iskazuje poštovanje, te utjelovljuje novu viziju YSL muškarca koji prihvaća različitosti i promiče kreativnost.

YSL Y HD-y-eau-de-toilette-spray-60ml

#THATSY

Trojica svestranih muškarca tvore Y tim naprednih i marljivih ambasadora koji s dozom elegancije utjelovljuju nesputan kreativan duh novog mirisa YSL kuće. Oni su Loyle Carner (dvadesetdvogodišnji reper iz južnog Londona poznat po autentičnim tekstovima i velika hip hop nada), Alexandre Robicquet (poduzetnik i znanstveni istraživač umjetne inteligencije iz Pariza; jedan od osnivača platforme Crossing minds), te David Alexander Flinn (dvadesetdevetogodišnji kipar, filmaš, model iz New Yorka).

Yves-Saint-Laurent-Y-Fragrance-Campaign

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj