Yasenka Skinage Collagen Prestige 10000

22/09/2020

Yasenka Skinage Collagen Prestige 10000 ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Ljubav na prvi pogled.

Zaustavite vrijeme, zaustavite stres. Yasenka Skinage Collagen Prestige 10000 je tekući dodatak prehrani koji sadrži 10.000 mg hidroliziranog kolagena, 100 mg hijaluronske kiseline, 100 mg vitamina C, vitamini B komplexa, mangan, i cink.

LJUBAV NA PRVI POGLED Yasenka Skinage Collagen Prestige

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina B kompleksa hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne. Uzimanjem proizvoda Skinage Collagen Prestige 10000 osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena kroz šest tjedna smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože. Kombinacija sastojaka koja osigurava vašoj koži bržu obnovu, štiti stanice od oksidativnog stresa, smanjuje bore i vrača mladenački izgled.Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj