VENUS LEGACY tretman napokon u Hrvatskoj

29/05/2015

Mladost i ljepotu traže ljudi diljem svijeta. Ponekad nisu dovoljni samo dobri geni ili pridržavanje programa prehrane i tjelovježbe kako biste spriječili vrijeme i centimetre, no ponekad je ipak potrebna dodatna pomoć. Zato vam predstavljamo novi i trenutno jedini takav tretman u Hrvatskoj – Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija.

Venus Legacy novi je tretman u našoj Poliklinici koji su se savršeno uklopio te nadopunio ponudu naših tretmana za tijelo, jer upravo je kombinacija tretmana ono što nas čini različitima i što nam donosi najbolje rezultate kod tretiranja svih estetskih problematika. Venus Legacy jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana u svijetu, a njegove glasnogovornice u svijetu su Sofia Vergara, Salma Hayek i Cara Delevingne.

Djelovanje tretmana Venus Legacy
Ovaj jedinstveni tretman kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Rezultati tretmana mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Tretmani Venus Legacy ne samo da su najnoviji u modernoj tehnologiji, već ujedno zahtijevaju i najmanje gnjavaže. Tretmani traju oko 45 minuta te ih je jednostavno ubaciti u dnevni raspored, obzirom da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana, bez da si morate uzeti nezgodno vrijeme za oporavak.

y

Jedinstvene konzultacije i osmišljavanje plana terapije
Stručni tim naših medicinskih kozmetologa, pod nadzorom naših općih i plastičnih kiruga, osmislit će najbolji program i plan terapije za Vas koji najčešće uključuju i kombinacije tretmana za tijelo, a za koje smo se uvjerili da donose najbolje rezultate. Na konzultacijama uzimamo u obzir Vaše potrebe, želje i trenutnu situaciju, a nakon toga definiramo najbolju kombinaciju tretmana s kojom možemo postići željeno. Personalizirane konzultacije su izvrsna prilika na kojoj ćete porazgovarati s našim stručnjacima i dobiti sve odgovore koji Vas zanimaju.

U Centru za oblikovanje tijela naše Poliklinike možete pronaći zaista najbolje, klinički dokazane tretmane koji ne samo da će vam ekspresno skidati centimetre s trbuha, bokova i ruku, već će vam poslužiti i kao „triger“ za zdraviji život.

U sklopu ponude nude se i posebne konzultacije uz pomoć medicinskog analizatora sastava tijela Seca mBCA 515 koji našim doktorima i kozmetolozima pomaže da bolje shvate potrebe vašeg tijela i time osiguraju najbolje i dugoročne rezultate. 

Ako vas zanima više informacija o Venus Legacy tretmanu slobodno nam se javite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr. Više informacija možete doznati i na službenoj web stranici (www.poliklinikabagatin.hr).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj