Uskrsni zeko daruje vam serum RapidLash!

06/04/2012

Što biste učinili kad bismo vam rekli da vam trepavice mogu postati gušće, toliko guste da se i s druge strane ulice može primijetiti vaš zavodljiv treptaj? Vjerujemo da biste bez razmišljanja pojurili osvojiti fantastični serum koji vam to omogućuje!

trepavice

Rapidlash novo je čudo na našem tržištu. Njegova inovativna formula pospješuje rast trepavica i jača svaku zasebno. Upozorenje: vaše će trepavice poludjeti... Što više reći osim da ćete imati pogled koji će svakog dečka oboriti s nogu!

rapidlashVrijeme je da isprobate tajnu formulu koja će vam u samo 8 tjedana prudužiti trepavice za čak 50 posto. Maskarama, ekstenzijama i trajnom šminkom možete trenutačno "popraviti" i vizualno povećati trepavice, no ako želite ujutro s jastuka trepnuti u smjeru svoga još snenog dragog i postići trenutačni wow efekt, onda vam preporučujemo RapidLash.

Priuštite si prirodne trepavice kraljice Kleopatre, zavedite pogledom gdje god bili i opušteno lezite u krevet bez straha da vam oči ne izgledaju jednako zavodljivo kao ujutro kad ste izišli iz stana.

Da bismo vas razveselili u ove uskrsne dane, poklanjamo vam tri seruma Rapidlash, a od vas zauzvrat očekujemo kratak odgovor na pitanje kako prepoznajete kad vas dečko zavodi pogledom. Mailove s kratkim odgovorima šaljite do 15. 4. na cosmopolitan@cosmopolitan.hr.

Sretne blagdane želi vam Cosmopolitan!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj