Upoznajte NOVU Velvet Volume False Lash Effect maskaru!

24/09/2015

Kako moderne žene vole jednostavno izvediv glamur, u stalnoj su potrazi za savršenom maskarom. Ta je potraga konačno gotova. Max Factor nas upoznaje s ultimativnom inovacijom među maskarama. NOVA Velvet Volume maskara obavija trepavice mekom, baršunastom teksturom kreirajući savršenu lepršavost.

Velvet Volume maskara inovativna je i što se tiče formule i četkice. Formula je mousse teksture i sadrži prirodan pčelinji vosak koji daje na elastičnosti trepavica tako da one ne izgledaju suho i lomljivo kao kod mnogih drugih maskara za volumen. Max Factor je uvijek pridavao veliku važnost kreiranju četkica za nanošenje maskare, Tako je i ova impresivna. Gumirane dlačice u dvije su različite dužine kako bi bolje raščešljavale trepavice i bolje nanosile masu maskare od samog korjena trepavica pa sve do vrhova. Zavodljiv volumen postiže se nanošenjem u samo jednom sloju.

Velvet Volume maskara jednom nanešena kreira baršunaste, zagasite i volumenizirane trepavice.

Tajna zavodljivog pogleda

Max Factor globalna kreativna direktorica, Pat McGrath, kreirala je ovaj zavodljiv look na supermodelu Candice Swanepoel koristeći novu False Lash Effect Velvet Volume maskaru.

Max Factor vizažistica Vanesa Ćopić savjetuje kako da same postignete jednako zavodljiv pogled koristeći Velvet Volume maskaru. “Make-up tehnike uvijek se vrte oko naglašavanja suprotnosti. U ovom slučaju kontrasta blistavih bjeloočnica naspram crnih trepavica. Uokvirite li oko dodatno tamnom olovkom i osjenčate li kapke zagasitim sjenilima pogled će biti još dojmljiviji. Dovoljno je nanjeti jedan sloj Velvet Volume maskare za zavodljive, guste i baršunaste trepavice.”

Nova Max Factor Velvet Volume False Lash Effect maskara dostupna je po cijeni 104,90kn.

y

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj