Pročitajte prije nego što kupite novi par umjetnih trepavica

28/07/2021

Moramo istaknuti nekoliko važnih podataka!

KOJE SU ZA TEBE?

Za početak, savjet onima koji žele “no make up” izgled: uzmite one s transparentnim trakicama. Dobit ćete pravi efekt, a nećete izgledati kao da se previše trudite. S druge strane, one s crnim trakicama vrište: “Ja sam glamurozna!” jer uz njih izgledate kao da ste nanijeli i tuš za oči.

PRAVA VISINA

Uzmite one koje završavaju malo ispod kostiju obrva (jer vas neće škakljati kada su vam oči otvorene). Dužinu ćete morati procijeniti sami, ali nemojte se previše brinuti - uvijek ih možete ošišati, kao i predugačke šiške.

VIŠEKRATNOST

Kvalitetne trepavice na traci mogu se nositi višekratno, pod uvjetom da ih osvježite. Izlijte malo sredstva za uklanjanje šminke u čistu staklenku i u to umočite trepavice te ostavite da se natapaju. Nakon što se ljepilo otopi, osušite ih (nježno!) papirnatim ručnikom, i to je to. Spremne su za još jednu rundu.

KOJI STE STUPANJ?

Postoje dvije vrste individualnih trepavica: povezane sitnim vrškom ili malom trakom. One povezane vrškom kompliciranije su pri nanošenju jer se znaju “zavrtjeti pri slijetanju”. One koje imaju dva ili tri vrška se najlakše nanose jer možete koristiti pincetu, a one s trakicom su jednostavne za rukovanje, ali (opet) “slijetanje” može biti teže.

VIŠESTRUKA DUŽINA

Budući da najvjerojatnije želite “kroj po mjeri”, predlažemo vam mix & match različitih vrsta (istog brenda). Ili potražite komplet koji nudi puno različitih dužina trepavica tako da jedan dan možete biti diva, a drugi diskretna dama.

A VOLUMEN?

Samo da znate, za veliki volumen ne trebaju vam iznimno dugačke trepavice. Kraće, ali lepršavije individualne strateški pozicionirane (uz korijen prirodnih trepavica) izgledat će bolje (i prirodnije) od onih predugačkih. —

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj