Ukrasite svoje tijelo poput prave profesionalke

17/08/2016

Trikovi za one koji žele izgledati ne kao milijun, nego kao 100 milijuna dolara.Nakit za tijelo


Osim što će nakit za tijelo (npr. lanac) laskati vašoj prekrasnoj koži (zlatna za tamniju put, srebrna za svjetliju), osjećat ćete se kao boginja ili Rihanna u nekom od svojih 18+ videospotova. 

Gola manikura

A photo posted by Emily May (@blushandsoul) on


Lak za nokte u boji kože stvara dojam dužih ruku (npr. Essie Topless and Barefoot, 76 kn). Tamnoplava na noktima (npr. OPI Nail Lacquer Give Me Space, 99 kn) neutrali­zira crvenilo stopala.

Uskočite u štikle


Točnije, u otvorene platforme sa stiletto potpeticom. Otkrivena stopala i visoke pete produžavaju noge i guzu čine izbočenijom. Izgledat ćete, i osjećat ćete se kao boginja (ili kao Rihanna).

Sjaj u mraku

A photo posted by Flash Tattoos (@flashtattoos) on


Flash Tattoo, privremene tetovaže inspirirane nakitom, izgledaju još bolje ako ste goli (kao Rihanna:). Isprobajte vertikalni tattoo na leđima (i za to neka vam uskoči najbolja frendica!).

Filteri u stvarnom životu

A photo posted by LIFX (@lifx) on


Kao filter na Instagramu, ugradite “pametnu žarulju” pokraj kreveta i kontrolirajte intenzi­tet, boju i ugođaj svjetla aplikacijom na telefonu (Lifx, gle-shop.com).

Svijećom do super tijela

svijeće

E, ovo je podlo, ali nismo mogli odoljeti: zapalite nekoliko svijeća u spavaćoj sobi i smjestite ih na različitim visinama pa stvorite toplu, laskavu rasvjetu s divnim sjenama.

Rumene plahte

A photo posted by Maria Soxbo (@husligheter) on


Neka boja vaših plahti bude u istoj nijansi kao i vaše rumenilo za lice. Ako ste ozbiljna igračica, u istoj nijansi će biti i vaš krevet. Jer nijansa vašeg rumenila laskat će i vašoj puti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj