Ugasite žeđ na koži uz novu NIVEA Hydra Skin Effect liniju

17/09/2021

NIVEA Hydra Skin Effect hidratantni serum ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Hidratantna njega.

Da se naše tijelo uglavnom sastoji od vode već odavno znamo, a znamo i da bi svima nama dobro došla ona jedna čaša vode dnevno više. Osim što nam pomaže da funkcioniramo psihički, ali i fizički, koža kojoj nedostaje vlage brzo postaje suha, blijeda, osjetljiva i podložna borama sve do onog trenutka u kojoj ni najbolji filteri neće prekriti njezine nedostatke.

Postoji nekoliko načina za održavanje vlažnosti kože, prije svega unosom dovoljne količine tekućine što s obzirom na prepune rasporede često postaje nemoguća misija. Iz tog je razloga važno odabrati odgovarajuće proizvode koji će na brz i efikasan način pružiti našoj koži upravo ono što joj treba.

nivea serum

Srećom, stiglo je rješenje koje služi kao savršen odmor i osvježenje od dnevnog stresa, a na kožu djeluje poput joge u ranu zoru. Hidratizirajući serum  NIVEA Hydra Skin Effect linije osigurava dugotrajnu hidrataciju tijekom 72 sata i svježinu koja će vas pratiti tijekom cijelog dana. Njegove kapljice upijaju se u vašoj koži unutar 20 sekundi, a već nakon prve upotrebe vratit će koži prirodnu blistavost. 

nivea

Koristite ga kao prvi korak u vašoj jutarnjoj njezi lica za svjež i zdrav sjaj i kožu punu hidratacije prije nanosa dnevnog gela i zauvijek se pozdravite sa žednom i isušenom kožom.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

 

Dajte mu glas ovdje.

 

S.S.

Novo

Komentiraj