Učite od pametnijih! Marilyn Monroe: Deset sati je optimalno

28/04/2016

Pročitali smo na desetke intervjua iz povijesnih arhiva kako bismo saznali koja su 3 beauty savjeta u koje se kune - Marilyn Monroe

Evo što možemo naučiti od napoznatije plavuše na svijetu po pitanju ljepote:

1. “Unatoč velikoj modi tamne puti ovdje u Kaliforniji, osobno sam protiv toga jer mislim da to nije baš zdravo za kožu”, rekla je Marilyn u jednom intervjuu. Kažu da je ispod debelog sloja šminke uvijek nosila Nivea Creme (plavu Nivea kremu) ili vazelin, i da se nikad nije dugo izlagala suncu.

2. “U Hollywoodu, talent je puno manje važniji od frizure", komentirala je Merlinka na konferenciji za tisak, a kažu da nije prala kosu svaki dan jer "to uništava kosu", već je neke dane samo nanijela malo Johnson's baby pudera na kosu. (što je zapravo preteča današnjeg "suhog" šampona u prahu!).

3. “Često me pitaju "u čemu spavate, Marilyn? Ja im kažem, ‘Chanel No. 5,’ zato što je to doista istina!” Legenda o Merlinki i Petici je istinita, a razlog je slijedeći: osim što je uživala u mirisu ovog mitskog parfema, Marilyn je smatrala da je 'beauty sleep' važan za ljepotu, a pidžame i spavaćice su ometale njezin san. "Deset sati je optimalno!", rekla je Monroe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj