U jesen zakoračite s kosom kakvu želite uz dm

14/09/2015

Otkrijte idealne proizvode za svoj tip kose - po 30 % nižim cijenama

Za kvalitetnu njege kose nužno je pronaći proizvode koji odgovaraju njenom tipu, ali i one proizvode koji će riješiti probleme koje stvaraju svakodnevno peglanje, izvlačenje ili kovrčanje kose. Masna i suha kosa traže različite sastojke, dok kosa oštećena pretjeranim izlaganjem sunčevim zrakama i morskoj soli treba posebnu revitalizirajuću njegu. Bez obzira na želje i potrebe, kako vaše, tako i one vaše kose, do kraja rujna uz Svijet prednosti moći ćete otkriti kako ih zadovoljiti - po cijenama nižim za 30 %.

Od 24. kolovoza do kraja rujna u svom dm-u možete pronaći sve što vam je potrebno za lijepu i njegovanu kosu. U zamjenu za 50 active beauty bodova u svom dm-u preuzmite vodič za njegu i styling kose "Kosa kakvu želim" u kojem se kriju savjeti i pregled trendova u njezi kose, ali i 60 kupona s 30 % popusta na sve proizvode koji će vam biti potrebni da te savjete i trendove primijenite kod kuće. Uz časopis dobivate i šampon za suho pranje kose Batiste 50 ml koji je idealan za one dane kada jednostavno ne stignete posvetiti dovoljno vremena svojoj kosi. I to nije sve!

Za kupovinu proizvoda iz vodiča za njegu i styling kose „Kosa kakvu želim“ iznad 150,00 kn dobivate i atraktivnu četku za kosu! Jesen je pravo godišnje doba za nove početke, male i velike promjene. Ako ste spremni odvažiti se na novu boju, uz časopis "Kosa kakvu želim", boje za kosu Palette Deluxe, Syoss, Garnier Color Naturals, Olia i Color Sensation za vas su u dm-u za 30 % povoljnije i nude sve nijanse koje možete zamisliti: od smeđeg nougata i ružičasto plave do intenzivne crvene i boje tamne trešnje. Svratite do dm-a i u jesen krenite s kosom kakvu želite!

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj