Twigs gel – za nježnija bedra

27/07/2015

Napokon imamo genijalno rješenje za neugodne ljetne iritacije kože...

30% žena* pati od iritacije kože nastale trljanjem unutarnje strane bedara prilikom nošenja haljina i suknji na gole noge, a kako do sada nije postojalo adekvatno rješenje, ponekad ste i izbjegavali nošenje omiljene haljine. Sada vam predstavljamo novi Twigs gel protiv trljanja kože - inovativnu, praktičnu i sigurnu zaštitu kože unutarnje strane bedara. Idealna je to prilika da ponovno zavolite svoje ljetne haljine.

Twigs gel protiv trljanja kože ima preventivnu namjenu. Nanosi se prethodno aktivnosti koja izaziva iritaciju. Suši se na kontakt i pruža trajni svilenkasti osjećaj olakšanja.

Twigs gel protiv trljanja kože je proziran i nemastan, ne ostavlja tragove ni mrlje, nema mirisa ni bojila, a sve to kako bi zadržali samopouzdanje gole kože. Ne sadrži parabene ni konzervanse.

Ovaj proizvod je višenamjenski. Primijenjen je za muškarce i žene koji pate od iritacije kože nastale trljanjem na raznim područjima tijela - poput bedara, pazduha, ispod grudi, dijelovi stopala itd. Idealan je protiv iritacije nastale radi prekomjerene težine, prilikom sportskih aktivnosti (biciklizam, trčanje itd.) ili pak dugotrajnog mirovanja ili ležanja. Preporučena cijena je 69,90 kn, a potražite ga u odabranim ljekarnama.

2

Više o Twigs proizvodima potražite na www.my-twigs.com


*Rezultati na temelju ankete provedene na uzorku od 500 ispitanih žena, različite dobi, oblina i veličina.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj