TriPollar Stop X

23/09/2020

TriPollar Stop X anti-aging uređaj za lice ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Inovacija godine.

TriPollar Stop X predstavlja najnovije RF tehnologije iz udobnosti vašeg doma.

Na temelju revolucionarne TriPollar Multi-RF tehnologije, TriPollar Stop X homogeno utječe na sve slojeve dermisa za brži, sigurniji i učinkovitiji tretman.

Tripollar STOP X daje estetske rezultate na profesionalnoj razini koji su odmah vidljivi i dugotrajni. Korisnici TriPollar Stop X uživaju u kombiniranim prednostima jedinstvenog neprobojnog gela koji osigurava isporuku fokusirane RF energije u prave slojeve dermisa.

Inovativni senzor temperature osigurava učinkovit i siguran tretman, a istovremeno potiče dermalnu aktivnost koja ubrzava prirodnu proizvodnju kolagena, proteina koji je odgovoran za glatku i podatnu teksturu kože.

Tripollar-STOP

KAKO SE KORISTI TRIPOLLAR STOP X?

Područje koje želite tretirati treba podijeliti na broj manjih područja fokusa, pomičući uređaj vrlo sporim, kružnim pokretima po površini kože kako bi se stanice zagrijale do optimalne temperature. Preporučeno vrijeme tretmana je 15-20 minuta, 2-3 puta tjedno.

Ponavljanje ovih tretmana u trajanju od 6 do 8 tjedana potaknut će proizvodnju kolagena, stvarajući deblji sloj dermisa. Nakon prvotnih tretmana, preporučuje se nastaviti s programom održavanja 2-4 puta mjesečno. To će pružiti bolju potporu koži i značajno će odgoditi znakove starenja.

Tripollar Stop X anti-aging uredjaj za lice

REZULTATI

TriPollar Stop X djeluje nevjerojatno brzo – rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana i dugotrajni su. Uz stalnu upotrebu, može učinkovito usporiti znakove starenja.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj