Trebate pedikuru u roku - odmah?

12/06/2018

Otkrivamo vam 5-minutni korak-po-korak!

Ove trikove pedikure možete napraviti sami, a pomoći će vam da brzinski uskočite u svoje seksi sandale. Rezultat? Kao da ste izašli iz beauty salona!

1. PRVI KORAK: KUPKA

Napravite kupku za stopala (potražite neku s ružmarinom jer osvježava i potiče cirkulaciju), namačite ih malo, a zatim napravite piling kako biste ukonili zadebljanu kožu.

PEDIKURA

2. HRANA ZA KOŽU

Kad dobro osušite stopala, nježno odstranite zadebljanu kožu turpijom ili kamenom plovućcem. Nako toga obilno namažite stopala hranjivom kremom i pustite da se upije.

KREMA3. UREDITE PERIFERIJU

Nanesite sredstvo za omekšavanje kožice oko noktiju i drvenim štapićem ili zaobljenim vrhom pribora za manikuru blago gurnite prema dolje. Zatim vatom namočenom u aceton prebrišite nokte kako biste ih pripremili za nanošenje laka.

4. LAK

Možda biste trebali isprobati ovaj trik: prije lakiranja, obujte sandale pa nećete morati čekati da se lak osuši. Može još jedan? Ako koristite lakove s reflektirajućim efektom, neće se toliko vidjeti pogreške.

lakovi za nokte

5. VELIKO FINALE

Nemojte izlaziti dok se lak ne osuši da se čestice prašine ne lijepe po površini nokta. Ili stavite dobar nadlak koji će dati sjaj i ubrzati sušenje, ali i produljiti vijek pedikure.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj