Transformirajte kosu moćnim Batiste Wonder Woman suhim šamponom kad god i gdje god to kosi zatreba

21/01/2021

Ženstven i odvažan miris osvježit će kosu koja će uz čarobni volumen izgledati i mirisati neodoljivo te zadržati dugotrajnu postojanost.

Batiste u ovim izazovnim vremenima nije prestao razmišljati o ženama i njihovim malim supermoćima kojima se služe u svakodnevici. Zato u nove pobjede koje donosi nova godina, zakoračite hrabro poput Wonder Woman s moćnom frizurom čiji izgled, volumen i miris ostavljaju dojam superjunakinje, ni manje ni više. Voćne i cvjetne note novog Batiste šampona za suho pranje oduševit će vas na prvu, osnažit će samopouzdanje i potaknuti onaj dobar osjećaj koji imamo kad nam kosa izgleda fantastično. 

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje transformira izgled kose u trenutku. Kosa izgleda čisto i svježe s dodanim volumenom i punom teksturom, a ne gubi lepršavost i sjaj. Produžite postojanost vaše frizure, dobijte na vremenu između dva pranja ili jednostavno i brzo „oživite“ frizuru. Sve to možete, poput Wonder Woman, raditi u pokretu!

2

Prije nanošenja bočicu je potrebno protresti te ravnomjerno raspršiti malu količinu na korijen kose s udaljenosti od oko 30 cm, ostaviti da djeluje nekoliko trenutaka, umasirati prstima ili ručnikom te raščešljati kosu i oblikovati frizuru.

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje kose ekskluzivno je dostupan u dm prodavaonicama po preporučenoj, neobavezujućoj cijeni od 29,90 kn.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj