TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Watery Cream: Djelić Seoula u super hidratizirajućoj vodenoj kremi

24/09/2021

TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Watery Cream ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Hidratantna njega.

Za početak, pogledajte njihovu kožu, a onda pokušajte sumnjati u ijednu tehniku koju nam je Južna Koreja da današnjega dana ponudila. Sigurni u njihovo dugogodišnje proučavanje i dobro poznavanje moći zelenog čaja, sigurni smo i u učinkovitost formula Tonymolyja kao vodećeg korejskog trenda ljepote.

Njihovi visokokvalitetni sastojci u kombinaciji s inovativnom tehnologijom prepoznati su širom svijeta po jedinstvenom i neponovljivom pakiranju. Nastoje biti glavni izvor njege kože svojim pouzdanim proizvodima formuliranim s prirodnim sastojcima poput ulja čajevca, meda, nara, kave i jaglaca. Predani su usavršavanju njege kože kontinuiranim istraživanjima i etičkim praksama.

Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream je krema na bazi gela, bogata antioksidansima koja pruža intenzivnu hidrataciju bez da bude ljepljiva ili preteška na koži.

Ova vodena krema opravdava svoje ime "Chok Chok" što znači "mokro" ili "vlažno" na korejskom, ova lagana gel krema napravljena je od fermentiranog ekstrakta zelenog čaja koji udvostručuje hranjive blagodati za kožu. Tekstura gela brzo ulazi u kožu, hidratizira ju i održava kožu mekom i podatnom.

tonymoly

Prvi sastojak ove lagane gel kreme je "ChungTaeJeon", posebna vrsta fermentiranog korejskog zelenog čaja koji je fermentirao više od godinu dana radi najbolje učinkovitosti i poboljšanja kože. Zeleni čaj s visokim udjelom antioksidansa hidratizira kožu, štiti je od zagađenja i UV oštećenja te joj pomaže zadržati mladenački izgled. Zajedno s antibakterijskim uljem sjemenki limuna i umirujućim uljem ružinog drveta, ova lagana krema odmah prodire u kožu i ostavlja osjećaj izuzetne hidratacije.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj