Seksi usne

26/04/2011

Nekoliko jednostavnih trikova uz koje ćete imati najljepši osmijeh. Punije, tanje, šire, uže… kako dobiti usnice kakve ste oduvijek željeli uz olovku i ruž

d

Kako dobiti izgled punijih usana
Olovka i ruž neka vam budu u istoj boji, a preporučljivo je koristiti svjetlije nijanse jer neke tamnije mogu vizualno smanjiti usnice. Olovkom definirajte oblik usana. Iscrtajte do samog prirodnog ruba gornje i donje usne, ali ga nikako ne prelazite. Kada ste to napravili, popunite unutrašnjost olovkom i tada nanesite ruž koji će zbog podloge dulje trajati.

 

Kako dobiti izgled dužih usana
Umjesto da od tankih usana stvarate dojam debljih, probajte naglasiti njihovu dužinu tako što ćete olovkom (koja je iste boje kao i ruž) iscrtati vanjske rubove usana te malo produžiti kutove (ali ne previše da ne biste izgledali kao Joker iz "Batmana"). Kada ste to napravili, ispunite unutrašnjost ružem, a na sredinu usana nanesite malo sjajila.

 

Kako definirati usne da izgledaju prirodno?
Neutralnom bojom olovke iscrtajte rubove usana pa unutrašnjost popunite sjajilom. Kako bi se savršeno stopili, kistom lagano prijeđite rubovima usnica i dobit ćete prirodno sjajne i vlažne usnice kojima nitko neće moći odoljeti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj