Tko stoji iza najseksi bake na internetu?

12/05/2016

80-godišnja baka Livija osvojila je društvene mreže i svima dokazala kako nikad nije kasno da postanete slavni. No tko stoji iza njezinog besprijekornog izgleda držeći četkicu i posjedujući zavidne vještine konturiranja?

Jeste li čuli za slavnu "GLAM-mu"? Sigurno jeste, jer u posljednjih nekoliko dana fotka prekrasne bake Livije preplavljuje internet diljem svijeta i s razlogom - njezin je izgled besprijekoran, a vještine unuke Tee Flego, mlade make up umjetnice iz Splita, cjelokupnu obitelj Kardashian-Jenner u potpunosti bacaju u sjenu.

Razgovarali smo s Teom kako bi saznali kako je ideja nastala i potajno otkrili tajnu njezinih zavidnih vještina.

Kad si se počela baviti make upom? Je li baka oduvijek bila dežurni model?

Makeup-om sam se aktivno počela baviti prije osam godina. Moja je baka od ranog djetinjstva bila moj "dežurni" model. Već dugo ju šminkam, no svaki se put iznova oduševljava rezultatom. Ona naprosto uživa kad joj se podaruje malo pažnje, poput svih nas.

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on


Sigurni smo da je baka Livija bila jednako oduševljena svojim novim izgledom kao i mi.  Kako se ona nosi sa svjetskom popularnošću?

S obzirom da ovo nije prvi put da ju šminkam, nismo ciljano išli na ovoliku medijsku pozornost, pa smo obje vrlo iznenađene globalom reakcijom. Ona je jako sretna i ponosna na mene zbog svjetskog uspjeha, no najviše se veseli tiskanim izdanjima domaćih medija. Kao osamdesetogodišnjakinja, nije svjesna veličine interneta.

A photo posted by makeupbyteaflego (@teaflego) on


Kako je ova eksplozija na internetu utjecala na tebe? Jesu li već krenuli novi projekti ili nekakve poslovne ponude?

Naravno da mi medijska pozornost godi, no danonoćno odgovaranje na hrpe mailova i intervjua nije nimalo lagan zadatak. Poslovne ponude i projekti stalno pristižu, no o njima ćemo kad ih i izrealiziramo. Kako stvari stoje, postoji velika mogućnost za angažmanom poznate osobe, a ja mu se veselim!

Da možeš biti osobna vizažistica bilo kojeg celebritija, tko bi to bio?

Hm nisam sigurna, ali svakako bih voljela da to bude neka filmska zvijezda, s obzirom da su filmski make up i specijalni efekti moja najveća strast.

A sada najvažnije - hoće li GLAM-ma dobiti svoj Instagram profil?

Zasad neće imati svoj budući da se jedva nosimo i s ovim jednim, he-he! Ali sve bakine transformacije možete pratiti na mom Instagram profilu.

Pa, ako postoji jedna beauty blogerica koju od sad svakako pratimo, onda je to @teaflego, a mi se radujemo njezinom daljnjem uspjehu i još puno novih lookova sada već svjetski slavne bake!

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj