Tko stoji iza najoštrijih “krila”, a tko stvara podloge kojima ne treba nikakav filter: i ove godine tražimo top vizažista!

07/11/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Vizažist godine.

Bilo da je riječ o savršenom dnevnom looku za subotnju špicu ili o najvažnijem danu u vašem životu, ruke koje nas uređuju uvijek pomno biramo. Srećom, oni pravi znati će istaknuti sve ono što nas čini prekrasima jer pravi vizažist zna tajnu naše najbolje verzije sebe.

Vizažisti koji su se ove godine pronašli na vrhu naše ljestvice svoje su mjesto zaslužili dugogodišnjim radom i iskustvom i baš zato nam nije nimalo čudno kako se o njima redovito razgovara čak i više nego o celebrityjima koje uređuju.

Onda? Čija se imena kriju iza najboljih od najboljih; one čijim bi se marljivim rukicama rado prepustili u bilo kojem trenutku? Predstavljamo vam naše Cosmo Beauty Awards 2021. nominacije:


Marko Tolić

vizažist-Marko-Tolić

Marko Tolić jedan je od najperspektivnijih i najomiljenijih vizažista brojnih dama domaće scene, koji iz svake pripadnice nježnijeg spola zna izvući ono najljepše. Tolić stoji iza prekrasnih lookova Nine Badrić i brojnih drugih, a njegov je potpisni make up blistavi glam koji izgleda jednako prekrasno u dnevnom i večernjem izdanju.

Više o Marku saznajte ovdje.Petra Sever

vizažist-petra-severđ

Jedna od najpoznatijih vizažistica na domaćoj sceni i greenfluencerica, Petra Sever u beauty industriji djeluje po svojim pravilima. Njezino ime dobro je poznato na domaćoj beauty i modnoj sceni. Petra Sever je vizažistica i make up artistica koja se upravo malim životnim ritualima odupire standardima industrije ljepote. Industrije koja doživljava promjene po pitanju ekologije, i to na bolje.

Više o Petri saznajte ovdje.Karlo Rusan

vizažist-karlo-rusan

Da je make up mnogo više od šminke te da ga se može svrstati pod kategoriju umjetnosti, dokazuje i mladi Karlo Rusan koji je svoju ljubav i strast pretvorio u pravi posao. Dvadesetdvogodišnji Karlo se već neko vrijeme profesionalno bavi vizažizmom, što mu je bila želja još od malena. Poznat i kao RUKA beauty, Rusan stoji iza vječnog glama Maje Šuput, Albine, Franke Batelić i drugih.

Više o Karlu saznajte ovdje.Dajana Pajkić

vizažist-dajana-pajkić

Jedna od naših najboljih vizažistica ima krcat raspored u kojem se izmjenjuju editoriali, izrada make-up lookova za hrvatske zvijezde i sve one dame koje za neku posebnu prigodu žele izgledati senzacionalno. Dajana je karijeru počela kao asistentica našeg make-up virtuoza Saše Jokovića te se uz njegovo mentorstvo ubrzo nametnula na hrvatskoj modnoj sceni kao iznimno vrijedna, talentirana i profesionalna osoba.

Više o Dajani saznajte ovdje.


Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj