Tko je što napravio na licu?

30/03/2016

Estetski kirurg dr. Tijion Esho dao je svoju dijagnozu ovih slavnih dvadeset-i-nešto-godišnjakinja

Lindsay Lohan

“Gledajući Lindsay, možete primijetiti da su njezine obrve smještene niže od njihova prirodnog položaja, odnosno da su kapci preblizu liniji obrva – a to je gotovo siguran znak prevelike količine botoksa. A i usne djeluju dorađeno.”

Jessica Wright

“Ono što prvo upada u oči jest nedostatak prirodne ekspresije na Jessicinu licu. Njezin zamrznut izgled implicira korištenje previše botoksa. On se obično aplicira svakih četiri do šest mjeseci, ali ga Jessica definitivno koristi češće. Kada se nanosi prečesto ili previše, potrebno je pričekati barem šest mjeseci da bi se svi toksini izlučili iz tijela. Ako se na licu primijeti neujednačenost (jedna obrva stoji više od druge), mogu pomoći male količine. Mislim da je korigirala i usne, ali ne pretjerano.”

Lauren Goodger

“Gotovo sam siguran da koristi botoks zbog neprirodnog voštanog izgleda kože, osobito na gornjem dijelu lica, kao i filere za obraze – oni zadržavaju vodu, a kako tijelo ujutro zadržava veće količine tekućine, zbog toga obrazi izgledaju naduto. Takav tretman obavlja se svakih četiri do šest mjeseci i skup je.”

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj