The Quick Fix Circle

25/09/2019

The Quick Fix Circle ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Kosa / Njega kose

The Quick Fix Circle: must-have beauty rutina za kosu i vlasište 

  

Koliko puta dnevne aktivnosti, život u gradu, obveze utječu na naš izbor? Skoro cijelo vrijeme. Svakodnevno izražavamo svoju osobnost odlukama proizašlim iz trenutnih potreba: trenutno smo stanovnici gradova, volimo kulturu, bavimo se sportom, identificiramo se sa skupinom ili više njih istovremeno, klubovima, a skloni smo prepoznati one koji dijele iste interese i našu dnevnu rutinu ili imaju zajedničke strasti i potrebe.

QUICK FIX CIRCLE

Što ako postoji beauty rutina prilagodljiva našim potrebama? To je The Circle Chronicles, linija maski za vlasište i kosu dizajnirana kako bi išla ukorak s vašim ritmom i vašim trenutnim potrebama.

Formulirani u laboratorijima Davines s visokim postotkom sastojaka prirodnog podrijetla, poput gline, drvenog ugljena i biljnih ulja, imaju poseban karakter i originalno pakiranje, izuzetno pogodno za putovanja, teretanu ili izlet. Tanke su i stanu u džep jer su dizajnirane da zadovolje trenutnu potrebu, a kako bismo se lako prebacivali s jedne na drugu, birajući svaki put što je savršenstvo za našu kosu.

Užurbani ste i ne želite kasniti na sastanak? Ako želite biti “spremni za nekoliko sekundi” i zadržati stiliziranu kosu, tada je The Quick Fix Circle rješenje za vas. Samo su tri minute potrebne za hidrataciju te meku i sjajnu kosu. Također olakšava raščešljavanje kose. Obogaćena hijaluronskom kiselinom za iznimnu hidrataciju i 100% prirodnom crvenom glinom. Spremni i lijepi u sekundi!

#davineshrvatska #thecirclechronicles #thequickfixcircle

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji KOSA / NJEGA KOSE.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj