Testiramo kozmetiku tako da vi ne morate

08/01/2020

Cosmo redakcija isprobava čudesa iz svijeta ljepote
(Da, znamo, nema goreg )

PARFEM KOJI MIRIŠE NA SLOBODU

Lajkamo male formate parfema jer ih možemo neprestano mijenjati a da ne bankrotiramo. Novi YSL Libre je s notama lavande i cvijeta naranče, esencijama koje su rezervirane samo za muške parfeme, i zbog toga ga lajkamo.

BEAUTY_NEWS 6

YSL Libre, 30 ml 502 kn, yslbeauty.com


LUKSUZ ZA KOSU

Kada govorimo o luksuznoj njezi kose, čini se da nema luksuznije od Philip B. Ovaj američki brend nudi njegu kose kakvu nikada nismo isprobali. Šamponi mirišu kao luksuzni parfemi, a regeneratori sadrže ekstrakte tartufa.

BEAUTY_NEWS 5

Philip B. White Truffle Conditioner luksuzni regenerator, 784 kn u parfumeriji Lana i salonu Glamour u Zagrebu


CRNI & BIJELI

“Crna i bijela imaju sve boje u sebi. Njihova ljepota je apsolutna”, rekla je jednom Coco Chanel. Ove jeseni stižu dva nova laka za nokte (crni i bijeli) iz kolekcije Noir et Blanc de Chanel koje nosimo naizmjence, svaki dan drugi. Zamišljamo da je i Coco tako radila.

BEAUTY_NEWS 2BEAUTY_NEWS 3
Chanel Le Vernis lakovi za nokte Noir i Blanc, svaki 211 kn, chanel.com


SOČNO & INTENZIVNO

Totalno lajkamo nove četiri nijanse L’Occitane intenzivnih ruževa na voćnoj bazi. Svojom kremastom teksturom i voćnim aromama, ruževi ostavljaju iznimno ugodan osjećaj na usnama. P. S. Naša najdraža nijansa je broj 06.

BEAUTY_NEWS 4

L’Occitane Intenzivni voćni ruž u boji 06 Rouge Craquant, 152,60 kn, loccitane.hr

UREĐAJ ZA BLISTAVOST

FOREO “skintech”, uređaj nove generacije iz obitelji Luna, trenutačno koristi 20 milijuna ljudi diljem svijeta kao dio svakodnevnog rituala čišćenja. I mi. Ovaj omiljeni uređaj nadmašio je samo iPhone 8 pa je tako još jednom dokazao da je “skintech” novi imperativ u njezi lica.

BEAUTY_NEWS 1
Foreo Luna mini 3, 1249 kn, foreo.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj