Testiramo beauty novitete tako da vi ne morate I

29/10/2019

Danas: Chanel svjetlucavi gel, L’Occitane parfem drukčiji od drugih, parfem za zločeste dečke, Lancȏme paleta & Avon inteligentna maskara!

Cosmo beauty tim za vas analizira svaku beauty poslasticu koja se pojavi na policama. Danas: Chanel svjetlucavi gel, L’Occitane parfem drukčiji od drugih, parfem za zločeste dečke, Lancȏme paleta & Avon inteligentna maskara!

TONA ŠLJOKICA

Kad nam netko kaže “šljokica”, malo nas je strah jer odmah zamišljamo one goleme svjetlucave komade čestica kakve su nosile striptizete u Verhoevenovu filmu “Showgirls” devedesetih. Ovo su možda najsofi­sticiranije šljokice, fine teksture, u obliku gela, od kojih se više ne odvajamo.

CHANEL FALL MAKE-UP 2019 15

Chanel Le Gel Pailleté, 355 kn.

PALETA INFLUENCERICE

Talijanska influencerica sa 16 milijuna followera predstavlja paletu koja je možda najbolji proizvod u kolekciji. Nije jeftina, ali zato sadrži: 4 ruža upadljivih nijansi, 4 sjenila koja se mogu kombinirati, 1 univerzalno pink rumenilo, 3 svjetlucava highlighter pudera i 1 sjajilo za usne.

3614272653023_LANCOME_X_CHIARA_FERRAGNI_PALETTE_6

Lancôme x Chiara Ferragni Mademoiselle Chiara Palette, 509 kn.

PARFEM ZA ZAHTJEVNE

Provansalska kozmetička kuća L’Occitane uvijek je imala solidne parfeme. Ove godine ulaze u tzv. niche kategoriju parfema za “zahtjevnije nepce”. Lajkamo opojni, seksi Rose Saffron (zovemo ga seks u bočici), koji jedva čekamo nositi ove jeseni.

Eau De Parfum Rose Saffron_web 3

L’Occitane 86 Champs Rose Saffron, 90 ml EdP 799 kn.

MUŠKA MUNJA

Dugo nismo vidjeli ovako dobru bočicu za muški parfem. Uz slogan “It’s so good to be bad”, novi muški miris mirisat će aromatično, zavodljivo i orijentalno. Nismo ga još isprobali, ali sudeći po bočici, bit će to munjevito dobar miris.

Carolina Herrera - Bad boy114607
Carolina Herrera Bad Boy, 50 ml EdT 541 kn.


IDEALNA MASKARA

AVON ČETKICA

Ne, ovo nije srednjovjekovni buzdovan nego vršak nove maskare gledan s gornje strane. Ova zanimljiva maskara, koja je plod (AI) umjetne inteligencije, algoritma koji je pročitao tisuće komentara podijeljenih na internetu kako bi otkrio što se očekuje od idealne maskare: volumen, dužina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja. Avonova ima sve.

AvonTrue 5inOne Lash Genius maskara_zatvorena
Avon True 5 in One Lash Genius, 45,90 kn.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj