Tajne zdrave kože Scarlett Johansson

25/04/2013

Zaboravite na duge kozmetičke tretmane, skupocjene kreme i serume. Scarlett nam je otkrila sve tajne koje je potrebno znati za zadravu i blistavu kožu

Iznenađujuće je da proizvode koji su vam potrebni za takav izgled možete pronaći u kvartovskom supermarketu po vrlo pristupačnim cijenama. Naime, Scarlett preporučuje svakodnevno nanošenje jabučnog octa na kožu koji djeluje kao prirodni lijek. Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima, odličan je za sprečavanje infekcija i upala i pomaže koži da održi prirodnu pH vrijednost.

„Jabučni ocat je zaista učinkovit i puno mi je pomogao, a uz to može se nabaviti po pristupačnoj cijeni u bilo kojem supermarketu. Miris zna biti pomalo neugodan, ali potpuno izdržljiv ako niste odlučili prespavati kod dečka... Tada može biti malo nezgodno", zaključila je prelijepa Scarlett.


Odmah smo se sjetili tisuće proizvoda koji će zasigruno mirisati puno bolje od jabučnog octa, ali ako ćemo zahvaljujući njemu imati kožu imalo nalik na Scarlettinu, jabučni ocat je ono što nam treba! Scarlett nam je otkrila i trik koji joj uvijek omogući izgled punih, sjajnih usnica.

"Pri odabiru ruževa uvijek pazim da sadrže balzam. Balzam pomaže u zadržavanju sjaja na usnama i sprečava sušenje ruža. Osušeni ruž izgleda skoreno i usnice tada izgledaju ispucano, a to nije nimalo privlačno", priznala nam je.

Stoga, drage djevojke, ako želite imati kožu nježnu poput Scarlettine i usne koje uvijek sjaje, trk u prvu prodavaonicu po jabučni ocat i pomno odaberite svoj novi ruž! Pazite da sadrži balzam! Ako ove tajne pomažu prelijepoj glumici da uvijek izgleda besprijekorno, sigurni smo da će pomoći i nama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj