Svježina koja traje: CL Invisible Fresh dezodorans najblaži je put do intenzivne svježine i pri najvećim vrućinama

23/09/2021

CL Invisible fresh dezodorans ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Dezodorans.

Pronaći savršeni dezodorans često se čini nemogućim. Kupci trebaju sigurne i pouzdane dezodoranse, a CL linija upravo pruža dokazanu i testiranu kvalitetu, proizvedenu u Njemačkoj. CL dezodoransi dermatološki su testirani te su posebno osmišljeni i prilagođeni osjetljivoj koži. Birani sastojci blagi su i nježni prema koži te ne izazivaju iritacije, a lagani, kremasti miris odmah će vas osvojiti. Hipoalergena formula uspješno neutralizira neugodne mirise te omogućava koži da diše.

CL dezodoransi ne sadrže sastojke poput cinka, aluminija, alkohola, konzervansa te sastojke životinjskog porijekla. Ne ostavljaju tragove na odjeći te su idealni za korištenje u svim prilikama – prije dnevnih ili sportskih aktivnosti pa čak i nakon depilacije/brijanja.

CL


Riječ je o osvježavajućem dezodoransu na bazi 100% biljnog alkohola, pantenola i provitamina B5. Djeluje antibakterijski, onemogućuje stvaranje klica i tako sprječava neugodne mirise prije nego što se razviju. Aktivni sastojak pantenol štiti, njeguje i umiruje vašu kožu te joj pruža trajnu hidrataciju.

CL invisible fresh dezodoransi obavijaju vašu kožu dugotrajnim mirisom svježeg cvijeća i ne ostavljaju bijele tragove. CL invisible fresh proizvodi koji ne sadrže aluminij, silikone, palmino ulje niti parabene. Svi CL dezodoransi su veganski - nisu ispitivani na životinjama i ne sadrže životinjske sastojaka. Kako bi se dodatno zaštitio okoliš, CL se svjesno suzdržava od upotrebe sintetičkih polimera topivih u vodi (mikroplastike).Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj