Svi beauty gadgeti za koje nismo ni znali da nam trebaju… i onaj kojeg apsolutno moramo imati!

29/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Gadget.

U čemu je tajna? Je li to njihov luksuzni dizajn ili pak nevjerojatna praktičnost? Možda i činjenica da djeluju poput skupe igračke koja pripada samo i nama, a možda i to što u kratkom roku postižu zapanjujuće rezultate. Kako god bilo, i oni najtradicionalniji beauty freakovi svu su pozornost posvetili novim beauty tech inovacijama.

Ostaje pitanje: koje ćemo od njih najradije pronaći pod ovogodišnjim božićnim drvcem? Ovo su naši favoriti:

Smoothskin Bare FIT

Beauty-Tech-gadget-Smoothskin

Riječ je o naprednom IPL sustavu za uklanjanje dlačica koji glasi kao najbrži IPL sustav na tržištu. Osim što je najbrži, SmoothSkin Bare Fit je ujedno i najsigurniji uređaj koji garantira trajno smanjenje dlačica u samo četiri tjedna.

To znači da sa sto bljeskova u minuti, cijelo tijelo (noge, bikini liniju i pazuhe) možemo tretirati u samo 10 minuta. Ne znamo za vas, ali ovo je zaokupilo našu pažnju.NuFACE Trinity

Beauty-Tech-gadget-nuface-trinity

Uređaj za toniranje lica inovativno dizajniran s posebnim dodacima za tretiranje područja oko usana i očiju, te nastavak za tretiranje dubokih bora. Klinički testiran i recenziran od strane korisnika za poboljšanu konturu lica, tonus lica i smanjenje bora kako bi vam dao blistav i mlađi izgled kože. Emitirajući niskonaponske električne struje koje odražavaju električne struje vašeg tijela na staničnoj razini, ovaj uređaj popravlja oštećenu kožu, potiče proizvodnju kolagena i čini kožu elastičnijom. Jednostavan je za korištenje te tretman ne mora trajati duže od pet minuta – jednostavno nanesete gel, podesite intenzitet i klizite duž obrva, jagodične kosti, čela i linije čeljusti za podizanje i toniranje kože lica.Rio Beauty FACELITE anti-age LED maska za lice

Beauty-Tech-gadget-rio-beauty-facelite

Medikor Rio Beauty FaceLite je klinički dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Rio Beauty FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.
Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj