Sulis regenerator za kožu inovacija je s hrvatskim potpisom

28/09/2021

Sulis regenerator za kožu ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Inovacija godine.

Hrpa riječi hvale nižu se na stranici Sulisa, a onda i diljem društvenih mreža na što smo posebno ponosni baš zato što ne pišemo o još jednom proizvodu izvan naših granica. Štoviše, riječ je o hrvatskom brendu na kojemu možemo zahvaliti Zagrepčanki Martini Dimitrijević.

Potaknuta kožnim problemima na licu, s kojima se od djetinjstva bori, Martina je naišla na proizvod s američkog tržišta. Radilo se o vodici na bazi eteričnih i biljnih ulja te gela crvenih algi koji, u kombinaciji, daju odlične rezultate za osjetljivu kožu. Istraživanjem tržišta vidjela je da ništa slično ne postoji na europskom teritoriju, što ju je navelo na razmišljanje da i sama nešto pokrene.

Tako se rodio Sulis regenerator za kožu, hidratantni mist s prirodnim uljima bilja, korijena i vitamina koji ne masti kožu. Sama receptura sastojaka je ciljana na protuupalna svojstva, pomlađivanje kože i svakodnevnu primjenu. Sulis sadrži vrlo laganu formulu s moćnom kombinacijom funkcionalnih sastojaka koji regeneriraju i hidratiziraju kožu,a posebno suhu kožu. Ublažava iritacije i crvenilo. Umiruje kožu nakon brijanja i depilacije.

sulis

Baza Sulisa je CBD ulje odnosno ulje konoplje, koje se pokazalo kao ljekovito sredstvo u liječenju i sprečavanju raznih težih i lakših bolesti. Sulis je osmišljen kao regenerator za kožu koji svojim sastojcima ne masti kožu, ima protuupalno djelovanje te pomlađuje kožu i nije testiran na životinjama.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj