Što se nalazi u vašoj torbi?

18/06/2015

Bez čega svaka žena ne može zamisliti izlazak iz kuće? Bez svog najdražeg modnog dodatka – torbe.

Pored njezine estetske funkcije jednako važna je i fukcionalnost u pogledu odlaganja brojnih predmeta koji bi nam tijekom dana mogli zatrebati. Naglasak je na “mogli” jer se u torbi nalaze i predmeti na koje smo potpuno zaboravili, ali sretniji smo ako su nam pri ruci. Jedan od neizostavnih predmeta kojeg nosimo u torbama u ovim ljetnim mjesecima je dezodorans.

Kako bi vam ovo ljeto bilo bezbrižno, isprobajte Garnier NEO koji predstavlja novu generaciju dezodoransa u kremi koja pruža 48h intenzivnu zaštitu od neugodnih mirisa te smiruje i štiti nadraženu kožu ispod pazuha. Kao jedinstven spoj učinkovitosti protiv znojenja i njege kože savršeno je rješenje za svaku ženu, a svojim kompaktnim pakiranjem i za svaku torbu.

Bila torba velika ili mala, ona uvelike govori o svojoj vlasnici te izaziva interes svih nas koji bismo ponekad voljeli zaviriti i saznati što se krije iza njezinog čudesnog zatvarača.

Iz tog razloga je Garnier Hrvatska na službenoj Facebook stranici pokrenuo kreativni natječaj “Što je u mojoj torbi?” pozivajući vas da zavirite u tuđe torbe, ali i da pokažete što se nalazi u vašoj torbi. Sve što trebate je snimiti video uradak u trajanju do najviše 2 minute, postaviti ga u aplikaciju natječaja te pozvati prijatelje da glasuju za vas. Pet najkreativnijih video uradaka, odabranih prema glasovima Facebook korisnika i prema odabiru žirija, osvajaju bogate Garnier NEO poklon-pakete!

Stoga, uključite se u kreativni natječaj i osvojite Garnier NEO poklon-paket!. Bezbrižno ljeto može početi! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj