Sretan rođendan, L'Occitane! (P.S. nagradna igra krije se u tekstu!)

12/10/2016

L'Occitane slavi svoj 10. rođendan u Hrvatskoj, pa nam je pripremio nekoliko finih iznenađenja...

„L'Occitane euforija” širi se svijetom već punih četrdeset godina, a u Hrvatskoj točno 10! Danas ćete L'Occitane trgovine pronaći u gotovo svakoj zemlji svijeta i uvijek ćete se u njima osjećati jednako, baš kao da je vrijeme stalo u šarmantnoj i živopisnoj Provansi.

10 GODINA LOCCITANE 5

Ovaj brend vrhunske francuske kozmetike i najpopularnija poklon destinacija u Hrvatskoj je već deset godina. Tim povodom u svojoj prvoj trgovini u City Centeru One West održano je rođendansko slavlje L'Occitanea i predstavljanje nove luksuzne kolekcije za lice, Božanstvena harmonija.

10 GODINA LOCCITANE 7

Za slavljenički jubilej i kupce očekuje pregršt iznenađenja od 13. do 16.10. - 10% POPUSTA na sav asortiman, mirisni poklon uz svaku kupnju te bogata nagradna igra. Čak 100 privlačnih poklona može biti vaše stoga požurite u L'Occitane trgovine!

10 GODINA LOCCITANE 1

Također, L'Occitane Hrvatska je odlučio donirati HRVATSKOM SAVEZU SLIJEPIH prihode od prodaje seta po simboličnoj cijeni od 20 kn! Donacija je namijenjena za projekt „Kutak za nas“, usmjeren na djecu s oštećenjem vida i njihove roditelje. Grupe podrške za roditelje i kreativne radionice za njihovu djecu s oštećenjem vida, pridonijet će razvoju mreže podrške među roditeljima, a djeci pružiti visoko kvalitetni sadržaji u radionicama koje će sadržavati raznolike aktivnosti temeljene na kreativnim i ekspresivnim tehnikama.

Sretan rođendan, L'Occitane!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj