SmoothSkin Bare+

23/09/2020

SmoothSkin Bare Plus IPL-uređaj ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Beauty gadget.

SmoothSkin Bare+ najbrži je IPL uređaj na tržištu. Sa 100 bljeskova u minuti, omogućuje tretiranje cijelog tijela (donji i gornji dio nogu, bikini zonu i pazuhe) u svega 10 minuta!
Osim na tijelu, SmoothSkin Bare+ može se koristiti i za uklanjanje neželjenih dlačica s lica (nadusnica i čeljust).
Većina uređaja na tržištu ima ograničen broj bljeskova, nakon čega morate kupiti nove uređaje, dok SmoothSkin nudi neograničen broj bljeskova, bez straha od roka trajanja i nestajanja bljeskova.
SmoothSkin Bare+ djeluje uz pritisak samo jednog gumba, a prije svakog bljeska uređaj provjerava ton kože i aktivira se samo ako je bljesak siguran.
SmoothSkin Bare+ nudi dva načina korištenja – glide i stamp.
U glide načinu korištenja, uređaj kontinuirano klizi po koži između svakog bljeska i preporučuje se za tretman velikih područja, kao što su noge. Za tretmane manjih područja kao što je bikini zona preporučuje se stamp način korištenja. U tom načinu uređaj se stavlja na kožu prilikom svakog bljeska za maksimalnu preciznost.

SmoothSkin Bare+

TKO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN BARE+?

SmoothSkin Bare+ pogodan je za osobe s tipom kože od 1 do 4 prema Fitzpatrickovoj skali. Nije pogodan za upotrebu na plavim, bijelim, sivim ili crvenim dlačicama.

SmoothSkin Bare+

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj