Sjajna kosa s mirisom šećerne vate, možete li odoljeti?

11/06/2015

Jeste li za malo sunčevog sjaja? Može! Aussie ti donosi sunce u bočici za kosu koja sja ljepotom

Uvijek je važno imati bar malo sunca u životu,  čak i kad vremenski uvjeti imaju neki drugi, tmurni plan.  Samo malo toplog sunčevog sjaja potrebno je da osjetimo ljeto na koži i osjećamo se fantastično!  Kad bi se samo taj osjećaj mogao sačuvati i koristiti tokom godine... Sada je to zahvaljujući Aussie Shine kolekciji moguće!

Novi Aussie Miracle Shine je upravo to - doza sunčevog sjaja u poznatioj bočici koja vam garantirano izaziva sjaj u očima. Odličan je osjećaj kad tvoja sjajna kruna u potpunosti zrači savršenstvom, a posebice je užitak znati kako svi oko tebe posežu za svojim sunčanim naočalama da bi oči zaštitili od blještećeg sjaja (a možda da i sakriju svoju ljubomoru).

Naravno,  potrebno je spomenuti da postoje i neke skriveni aduti koje je Aussie izvukao iz rukava kako bi stvorio ovu sjajnu formu. Najjači od njih su svakako dragocjeni biserni puder i australski  ginseng koji su zajedničkim snagama omogućili da kosa prekrasno zasja te pri tome miriši po šećernoj vati ... probajte  joj odoljeti!

f

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj