Signal: prva pasta za zube kreirana baš za muškarce

09/09/2015

Predstavljamo Signal WHITE NOW MEN, prvu pastu za zube na svijetu kreiranu baš za muškarce, za trenutačno bjelje zube nakon samo 1 pranja.

ZAŠTO MUŠKRACI?

Muškarci znaju da je prvi dojam najvažniji i uvijek žele biti korak ispred drugoga.

Ali zašto muškarci trebaju vlastitu pastu za zube? Njihova su usta drugačija od ženskih usta. Bez obzira o čemu se radi – čaj, kava, vino ili pušenje – muškarci to jednostavno rade više. Zapravo, zubi muškaraca diljem svijeta su prosječno više žuti od zubi žena!

Zato je stvoren Signal WHITE NOW MEN. Sadrži posebnu formulu s još više snage trenutačnog izbjeljivanja. To je klinički dokazano najbolja formula za trenutačno izbjeljivanje na tržištu i učinkovitija od bilo koje druge paste za trenutačno bjelje zube.

Muškarci su prirodno više nestrpljivi, ne vole čekati djevojke dok su one u kupovini, ne vole čekati u redu za najnovije tehnološke proizvode, a pogotovo ne žele čekati rezultate!

Zato im Signal WHITE NOW MEN daje trenutačno bjelje zube. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji plave svjetlosti, zubi su bjelji nakon samo 1 pranja – klinički dokazano.

Iako ne možemo savjetovati muškarcima kako da pobijede u svakoj situaciji, možemo osigurati da imaju pobjednički osmijeh koji osvaja!

Signal WHITE NOW MEN – nepobjediv učinak trenutačnog izbjeljivanja nakon samo 1 pranja.

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj