Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment

24/09/2020

Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Njega lica / Anti-age i intenzivna njega.

Vital Perfection Overnight Firming Treatment
Bogato hidratantna noćna krema koja sadrži SHISEIDO ReNeura tehnologiju++™ i KURENAI-TruLift kompleks, koji djeluju tijekom noći, pomažući koži da izgleda blistavije i zategnutije dok spavate.

Novo dizajnirano pakiranje Vital Perfection linije inspirirano je tradicionalnim japanskim lončarstvom Raku-ware. Rođen s japanskim senzibilitetom, Keshiki – ili “krajoliik” stvoren je da izgleda poput leda koji je zapaljen na određenim temperaturama – prikazuje svjetlo i sjenu koristeći plavo-ljubičasti i zlatni prijelaz. To izražava benefite linije: želju da svakodnevno vidimo promjenu u našoj koži.

Zaobljena površina, koja podsjeća na valove, inspirira osjećaj “zatezanja”/liftinga svaki put kad uzmete proizvod.

Vratite ravnotežu svojim osjetima, osjećajte se prizemljeno

Dojam elegancije i luksuza. Vital Perfection sadrži top note citrusa i zelenila. Svježina se stapa sa cvjetnim i začinskim srednjim notama i budi japansku Cymbidium Goeringii (Plemenita orhideja) i Chimonanthus Praecox (Wintersweet ili japanski Allspice).

NJEGA LICA ANTI-AGE Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment

Povezana sa srećom, Plemenita orhideja dugo je cijenjena. U japanu cvijeta od veljače do travnja, a njezin miris stvara opuštajuću atmosferu. Wintersweet, aromatično bilje popularno u cvjetnim aranžmanima, inspirira pjesnike i slikare u Japanu, kao jedan od najpoznatija četiri cvijeta koji cvatu u snijegu (zajedno sa šljivama, narcisama I kamelijama).

Cvjetan i voćni, a istovremeno čist, premosnica je između gornjih i srednjih nota. Drvo i mošus bazne su note koje zaokružuju miris.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj