#sheetmask: Biste li probali ovaj beauty trend poznatih zvijezda?

09/05/2016

Pridružite se novom Instagram trendu i poboljšajte svoj ten na zabavan i cool način! ...i prestrašite pokoju osobu u procesu.

Trend slikanja selfija s "papirnatom" maskom na licu preplavio je društvene mreže. Pored toga što su vrlo zabavne za fotkanje, ove maske su prava superhrana za vašu kožu. Njihova misija je da joj poput nekog moćnog seruma naknade sve što joj nedostaje.


Ovom beauty trendu nisu odoljele ni holivudske ljepotice. Naime, na Instagram profilima holivudskih ljepotica pojavile su se papirnate maske za lice u koje se poznate dame kunu.
One su idealna prva pomoć kada vaša koža žudi za dodatnom njegom, bilo da je riječ o hidrataciji, anti age njezi, ujednačavanju ili jednostavno osvježavanju tena pred važan događaj.

Preporučeno vrijeme držanja maske je oko 15-20 minuta što vam ostavlja dovoljno vremena da se opustite, ali i uslikate selfie vrijedan lajkova. Od nas imate veliki lajk što brinete o svojoj koži!

Ovom trendu nije odolio ni muški dio, a mi smo za promijenu uživali u malo manje privlačnim selfijima ovih, naizgled, besprijekorno lijepih zvijezda koji su nam još jednom dokazali da su i oni samo ljudi.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

A photo posted by chris pratt (@prattprattpratt) on

A photo posted by Diane Kruger (@dianekruger) on

A photo posted by @adele on

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj