Seksi kolekcija za jesen

08/09/2014

Rokerska poput kožne bajkerske jakne i seksi poput para crnih lakiranih štikli...

Yves Saint Laurent Beauté predstavio je make-up kolekciju Cuirs Fetiches za jesen 2014, rokersku poput kožne 'bajkerske' jakne i seksi poput para crnih lakiranih štikli. Koža je odraz rokerskog, chic i buntovničkog stava i materijal plemenitog podrijetla koji pruža jedinstveni modni izričaj, a koji je nezaobilazan kada je riječ o modnoj kući Yves Saint Laurent.

Fasciniran svim aspektima kože – od plemenitog do buntovničkog, kreativni make-up direktor Yves Saint Laurenta Lloyd Simmonds kreirao je senzualnu, magnetski privlačnu make-up kolekciju. Kombiniranjem luksuznih tekstura i raskošnih nijansi diskretnog sjaja s couture kontrastima nastala je iznimno nosiva kolekcija putenog karaktera.

2Blistave nijanse, od najintenzivnije crne do svjetlucave brončane, kombinirane s glatkim sjajem lakirane kože, savršeno dočaravaju kontrast između mat i lakiranog, između prirodnih nude i intenzivno crvenih nijansi. Nosiva tekstura, inspirirana antilopom, napom i granuliranom shagreen kožom, pruža osjećaj 'druge kože'. Ove jeseni, Yves Saint Laurent žena koketira s opasnošću. Uvijek je chic, sa stavom poput rock zvijezde koji odiše slobodom i senzualnošću, a kožu obožava u svim mogućim verzijama...Photo credit: press

Mia Borčić

Novo

Komentiraj