Seks tijekom menstruacije i to bez imalo nereda? Intimina kaže da, uz Ziggy Cup

19/09/2021

Intimina Ziggy Cup menstrualna čašica ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Wellbeing.

Kao da nam ideja o minimalnom ugljičnom otisku nije bila dovoljno primamljiva, stigla je menstrualna čašica koja nam ideju o seksu za vrijeme mjesečnice čini puno primamljivijom.

Intimna, brand posvećen intimnom ženskom zdravlju predstavio je Ziggy Cup, prvu menstrualnu čašicu na svijetu koja se može nositi tijekom seksa. Ova revolucionarna čašica za višekratnu upotrebu svojim flat-fit dizajnom garantira udobnost, a prirodni i biorazgradivi materijali upravo su savršeni za tijelo i njegovo zdravlje.

ziggy cup 1

Izrađena od silikona, fleksibilnog i tankog poput ružine latice, Ziggy Cup se koristi s lakoćom: obje strane treba samo saviti u „osmicu“ i nježno umetnuti u rodnicu. Zbog svog ovalnog oblika i ravnog fit dizajna Ziggy Cup savršeno ispod cerviksa – značajnije više nego ostale tradicionalne čašice.

ziggy cup

Osim što je izuzetno udobna, Ziggy Cup je prva menstrualna čašica na svijetu koja se može koristiti ne samo višekratno, nego i za vrijeme penetracije tijekom seksualnog odnosa. Budući da se povlači iza pubične kosti bez da blokira vaginalni kanal, Ziggy Cup je savršena opcija za oba partnera jer dopušta da žena uživa u masturbaciji i seksu tijekom cijelog mjeseca – bez da brine hoće li uprljati posteljinu. Zahvaljujući svom nepropusnom dvostrukom dnu i ekstra visokom kapacitetu, Ziggy Cup pruža ne samo nevjerojatnu udobnost i bezbrižnu mjesečnicu, nego i manje stresa. Ziggy Cup može držati čak do 76 ml menstrualne krvi. Ovo je dosad najveći kapacitet nekog proizvoda brenda Intimina, i čini čašicu Ziggy Cup prikladnom čak i za najobilnije menstruacije.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj