Secret by Matea Nesek

10/09/2018

Secret by Matea Nesek ove je godine nominiran u kategoriji NAJBOLJI MIRIS GODINE natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Egzotični mirisi s domaćim potpisom
Iza sve popularnijeg, internacionalnog brenda parfema Matea Nesek stoji istoimena Hrvatica s emiratskom adresom koja je liniju parfema sa svojim imenom lansirala u Dubaiju, no dostupni su i u Hrvatskoj u sklopu Priroda Lijeci - Nikel trgovine u Vlaškoj 40. S godinama, kako je rasla popularnost brenda te potražnja za njezinim parfemima, Matea je kontinuirano širila ponudu. Matea Nesek brend danas broji 13 parfema koje rado nosi emiratska elita kao i brojna poznata svjetska lica. Matea je posebno ponosna na The White Collection liniju koja krije i dva bestsellera.

Secret_bottle


Secret by Matea Nesek, kao što mu i samo ime kaže, egzotičan je i misteriozan mirisni buket raskošnih parfemskih nota namijenjen ženi koja odbija biti uniformirana. Ženi koja s lakoćom osvaja - kako svojom zagonetnošću tako i zaigranošću. Bazu mirisa čine mistični tamjan i pačulija te klasična cedrovina zaokruženi toplim notama jantara koji ovom mirisu daje prepoznatljivu notu. Srce parfema krije zanimljivu kombinaciju egzotične kineske ruže, nježnog lotusa i frezije te reske crvene jabuke upotpunjene aromama egzotičnih začina. Osvježavajući tonovi grejpfruta, bergamota, breskve, ananasa i ruže daju neočekivano raskošnu svježinu gornjim notama ove opojne mirisne kompozicije. Nije tajna da je Secret by Matea Nesek iz The White Collection linije mirisa bestseller ovog brenda kako u bogatom Dubaiju tako i kod nas u Hrvatskoj. Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.

DSC_5155f

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj