Savršene obrve više nisu nemoguća misija!

14/02/2020

Zašto ne biste imali savršene obrve uvijek i u svakoj prilici!

Kad je u pitanju oblikovanje obrva, posljednjih sezona trendovi se jako mijenjaju. Tanke ili debele, u boji kose ili kontrastne. Koji god trend izabrali, jedno je sigurno, da bi bile savršene, obrve moraju biti besprijekorno oblikovane jer one daju finalni oblik svakom licu. Njegovane i lijepo uređene obrve daju posebnu izražajnost vašem pogledu. Zato je važno odabrati efikasan i bezbolan način uklanjanja dlačica, a najpopularniji su svakako tretmani s voskom. 

Na hrvatsko tržište konačno je stigao brand koji je osvojio svijet – andmetics, trake za depilaciju s voskom. Ne morate više čekati posjet kozmetičkom salonu da bi vaše obrve bile lijepo oblikovane. Čak i oni koji nemaju „mirnu ruku“, s trakicama koje su dizajnirane tako da čine savršeni luk, ovo jednostavno rješenje konačno pruža ženama način da u par poteza, brzo i efikasno oblikuju svoje obrve prema željenom obliku. Nalijepite trakice s voskom na područje ispod obrva, pričekate par sekundi i odlijepite ih.  Dovoljno je svega 60 sekundi za depiliranje obrva trakicama koje jednako učinkovito uklanjaju i tamne i svijetle dlačice, ne ostavljaju tragove iritacije na koži, odgovaraju svakom obliku obrva i jako su jednostavne za korištenje bez pomoći profesionalaca. Austrijski brand, andmetics, prvi je put dostupan u Hrvatskoj i to u Bipa poslovnicama, dok je u svijetu već nekoliko godina prisutan u najvećim drogerijskim lancima. 

2

Brojne obožavateljice koje su dosad putem webshopova kupovale ovaj kozmetički brand, konačno na našim policama mogu pronaći proizvode iz cijele linije: trakice za depiliranje obrva i za uklanjanje dlačica iznad usana, na bikini području kao i na nogama. Za one koji često putuju, kreiran je poseban travel set za depiliranje obrva tako da beauty rutina ne trpi radi vaših obaveza i putovanja. Zašto ne biste imali savršene obrve uvijek i u svakoj prilici!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj