Savršene frizure za ljeto

13/06/2013

Za ljetne dane koji su ispred nas savršene su frizure koje ne iziskuju puno truda i koje drže kosu skupljenom kako bi nam bilo što manje vruće. Idealne su za jutarnje kave, odlaske na plažu i večernje izlaske

Pletenica

Pletenica kakvu nosi Rita Ora odličan je izbor za svaki dan. Podijelite kosu i razdjeljak ostavite duboko na jednoj strani, a na suprotnoj spletite pletenicu. Ovu frizuru možete ukrasiti cvijetom i spremne ste, kamo god krenule.

Prima balerina

Želite li izgledati uglađeno poput Lauren Conrad, nosite veliku punđu poput balerine. U čemu je tajna? U spužvama za punđe koje se jednostavno prevuku preko repa dok se ostatak kose plete u pletenice ili učvrsti ukosnicama - ili što god sami dobijete inspiraciju napraviti. I zapamtite da za spužve vrijedi pravilo što veće, to bolje!

tko će zasjati u haljini Diane Viljevac?

Imitacija undercuta

Baš poput Carmen Electre, ako nemate hrabrosti napraviti undercut, isprobajte ovu frizuru koja neodoljivo podsjeća na njega. Ostavite razdjeljak duboko po strani i ispod njega ispletite nekoliko paralelnih sitnih ribljih kostiju. Ostatak kose pustite da pada u valovima. Imate li prirodno ravnu kosu, nakon pranja je spletite u veliku pletenicu i pustite da se osuši kako bi vam kosa poprimila prirodan, valoviti izgled.

Visoki rep

Kristen Stewart uvijek nas oduševljava jednostavnim frizurama koje su zapravo super slatke. Kosu ostavite u valovima i svežite je u visoki rep. Iz repa izdvojite jedan tanki pramen i omotajte ga oko gumice kako biste je sakrili i pričvrtite ga ukosnicom ispod repa. Et voila, frizurica je tu!

Nestašna punđa

Prekrasna Eva Mendes oduševila nas je ovom frizurom. Kosu podignite u veliku nestašnu punđu i ukrasite je velikom trakom s izgledom turbana. Poprilično jednostavna frizura koja izgleda tako chic, za sve trenutke u kojima želite zablistati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj