s.Oliver For Her: Ljetne večeri koje u ovoj bočici traju cijelu godinu

21/09/2021

s.Oliver For Her ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji ženski parfem godine.

s.Oliver For Her je oda svakodnevnoj eleganciji, čarobnim trenucima i radosnim iskustvima. Multifasetirana kompozicija bilježe trenutke sjajne, bezbrižne radosti koji stvaraju lijepe uspomene. Koncept za elegantne cure koji zauzimaju lagan, optimističan pristup i znaju cijeniti posebne stvari u životu.

Trenutak za nas

Je li iščekivanje od kojeg zastaje dah, što nam daje naslutiti da nas čeka nešto posebno? Ili je sam trenutak taj koji nas osvaja i pušta da zaboravimo sve ostalo? Ono što ostaje je sjećanje na sreću i intimnost, koje su zabilježene u klasično stiliziranom mirisu.

s.Oliver_ForHer_Women_EDT_30ml_Flacon_view1

Inspirativne kompozicije

Ženski parfem s.Oliver For Her očarava svojim elegantnim ružičastim mirisom koji otkriva žensku senzualnost kroz cvjetnu srednju notu s turskom ružom, lagano aromatičnim strukom i nježnom magnolijom. Miris sadržava crveni papar, osnažujuću bergamotu i egotični duh ličija. Omotan mekanom irisom, mošusom i jantarom, ženski štih kompozicije dolazi do baršunastog završetka.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj