Ružna i bolna stvarnost ovisnosti o umjetnim noktima

21/03/2019

Beauty blogerica Amelia Perrin otkrila je stvarno stanje stvari u iskrenom postu na Twitteru

Ako imate sklonost gristi nokte kada vam je dosadno ili ste živčani, ideja umjetnih noktiju bi vam se mogla činiti privlačnom. Inače, vaši nokti nikad neće imati vlastitu Instagram objavu, štoviše stvarno ćete se potruditi da ih sakrijete na svim slikama.

Čini vam se kako Amelia Perrin sa svojim savršenim, zavidno dugim kandžama o kakvima obični smrtnici mogu samo sanjati, ne može suosjećati s takvim problemima?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#nailsdid & i feel whole again

Objavu dijeli @ ameliaperrin

Razmislite opet, jer čak iako se vama čini da vaši nokti izgledaju kao da pripadaju Jonah Hillu, a ne nekoj pristojnoj ženskoj osobi, vjerojatno i dalje izgledaju bolje od njezinih nakon 6 godina umjetnih noktiju (bez ijedne pauze između). Amelia je na Twitteru objavila sliku svojih pravih noktiju nakon što je sama počupala jer nije imala vremena za otići u salon (ako baš morate imati umjetne nokte odite u salon da vam ih profesionalci skinu) i izgleda stvarno bolno!

U drugoj je objavi i sama napisala kako je neopisivo bolno te kako nije uspjela isprati kosu do kraja koliko su je ploče nokta (ili ona crvena mjesta gdje su bile ploče nokta) boljele.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj