Viralni trik s rumenilom tjera nas da se pitamo radimo li više išta ispravno?

09/03/2021

Iako nije prvi put da vidimo ruž u ulozi rumenila, netko je ponovno odlučio napraviti onaj (zabranjen) korak dalje.

Ako ćemo biti potpuno iskreni sa sobom, svi se mi pomalo bojimo rumenila. Štoviše, velik broj ljudi rumenilo uopće ne koristi u strahu da će zbog njega izgledati sve samo ne svježe i zdravo.

Umjesto toga, mnogi se beauty entuzijasti radije odlučuju za nešto veću količinu bronzera uz koji će izgledati zdravo i osunčano.

A onda postoji i ona druga vrsta ekstremista. Oni koji smatraju kako će apsolutni kupanje u rumenilu nadoknaditi sve ostale nedostatke na njihovom licu i iskreno, jednako smo ogorčeni zbog jedne i druge stvari. Pa, iako smo vrlo skeptični oko uspješnosti pojedinih beauty trikova, a posebno onih koji su viralni na TikToku, beauty influencerica Lena a.k.a. @lenkalul na svom je Instagram i TikTok profilu podijelila neki posve novi, ludi način uz koje bi rumenilo trebalo izgledati prirodno i puno ljepše od klasičnog načina nanošenja.

View this post on Instagram

A post shared by lena✨‍♀️ (@lenkalul)


U tutorialu, Lena nanosi poprilično bogatu količinu žarkocrvenog ruža na nos, čelo i obraze, a zatim ruž prekriva korektorom i puderom. Rezultat je super rumeno i zdravo lice koje, prema mnogima, izgleda bolje nego ikad.

Da, želite li postići izgled pomalo izgorenog lica nakon dugog ljetnog dana na suncu. No, iako su mnogi look nazvali “pokušajem skrivanja izgorenog lica”, činjenica je da je upravo ovaj look iznimno popularan i puno bolja alternativa pravim opeklinama od sunca koje apsolutno ne podržavamo.

Pa, u svijetu u kojem mnogi tvrde kako teške konture i bronzeri više nisu in, ovo je trik koji bi svakako vrijedilo probati, ali možda da se ipak držimo samo obraza?

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj