Rumenilo, ali savršeno

02/06/2020

Donosimo vam make up trikove kako nanijeti rumenilo onako kako spada.

Ili previše, ili premalo, preintenzivno, ili neprirodno. Teško je pogoditi savršenu nijansu rumenila, i još teže pogoditi kako ga treba nanijeti a da ne izgledate kao “zabrinjavajuće rumena osoba”.

Imamo 6 trikova za savršeno rumenilo, kojigod ton kože imali.

1. NANESITE GA POSVUDA

Želite izgledati kao da ste cijelo vrijeme šarmantno rumeni? Nanesite rumenilo po kapcima, nosu i usnama ako hoćete izgledati seksi, zdravo i blistavo.

2. POVISITE GA ZA 2 CM

Nanesite rumenilo na mjesto gdje biste inače nanijeli highlighter, zatim nastavite dolje prema obrazima za lifting efekt koji “razbuđuje” ten.

3. NEKA BUDE MAT

Ulja, koja su najčešće sastavni dio kreme za lice ili tekućeg pudera, mogu poremetiti formulu vašeg rumenila. Drugim riječima, mogu se skoriti do popodneva. Zvuči poznato? Prije rumenila nanesite primer podlogu formule bez ulja.

4. PAMETNO NANOŠENJE

Umjesto da četkicom pravite poteze kao da metete, uzmite mekanu četkicu i rumenilom tapkajte. Zatim vlažnom maramicom skinite višak s četkice i izblendajte.

5. NANESITE GA NAKON PUDERA (da, nakon pudera)

Nanesite rumenilo prije podloge. Miješanjem tih dviju tekstura dobit ćete nevjerojatno prirodnu blistavost.

6. NAPRAVITE DUET

Provjereno: dvije nijanse rumenila izgledaju bolje i prirodnije nego samo jedna. Prvo nanesite nijansu koja odgovara vašoj prirodnoj boji (kao da ste se zarumenili). Nakon toga nanesite svjetliju ružičastu na vrh i u sredinu rumenila.

I.P.

Novo

Komentiraj