Promo

Sve je spremno za najveći regionalni 'beauty battle'!

02/06/2021

12 influencerica iz regije predstavit će beauty gadgete 21. stoljeća, ali i pripremiti brojne izazove za 'vojsku' svojih pratitelja na društvenim mrežama...

Čak 12 influencerica iz regije, među kojima i četiri gracije iz Hrvatske – čija ćemo imena još malo držati u tajnosti! – pripremaju se za veliki ROX Beauty Battle. Industrija ljepote tehnološki je sve naprednija i inovativnija, pa će tako ove dame 'vojsci' svojih obožavatelja predstaviti pravu revoluciju u regeneraciji, pomlađivanju i njezi kože – pametne uređaje za kućnu uporabu te vrhunske beauty proizvode koji savršeno prate tu, toliko potrebnu rutinu. Čak ni influencerice još točno ne znaju koji će proizvod dobiti 'u zadatak' – znaju tek da je riječ o vrhunskim proizvodima, gadgetima 21. stoljeća, koji će ih udružiti u jednoj lijepoj regionalnoj priči o ljepoti i influencingu.

2

Svaki tjedan u fokusu će biti jedan proizvod – 12 influencerica iz cijele regije kroz različite će nas formate zabavljati, educirati i pozivati na izazove. I, ono najbolje, osigurati discount kod za nikad povoljniju kupnju. Influencerice će se okupiti i na jednodnevnom eventu u Zagrebu. Nakon šetnje centrom i zajedničke kave, djevojke će obići ROX Beauty trgovinu te se upoznati s asortimanom i predstavnicima brenda. Prava poslastica za njihove pratitelje na društvenim mrežama slijedi tijekom zajedničkog ručka, kad pripremaju iznenađenje. Što točno, neka za sada ostane – tajna!

3

Najveći beauty battle u regiji samo što nije počeo. U tjednu od 31. svibnja na ROX Beauty Instagram profilu bit će predstavljene influencerice, a moderatorica Iva Šulentić uživo će se na ovom profilu javiti 7. lipnja u 19 sati. Neka odbrojavanje do #ROXbeautyBattle započne!

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Rox Beauty.

 

Cosmopolitan.hr

Novo