ROSAL Lip Balm Magic Pink: kameleonski balzam za usne

02/09/2016

Jedinstveni ROSAL Lip Balm Magic Pink - crni balzam za ružičaste usne! Puni intenzitet i nijansa ružičaste boje vidljivi su kroz 5 min. Za individualizirani izgled jer dugotrajna nijansa boje ovisi o pH kože usana.

Rosal, vodeća hrvatska marka njege usnica, predstavio je još jednu tržišnu inovaciju. Kako biste se osjećali lijepo, njegovano i u trendu, tu je jedinstveni Rosal lip balm Magic Pink koji mijenja boju poput kameleona – prvi put na tržištu, crni balzam za usne koji ostavlja magični ružičasti trag na usnama!

Rosal Lip Balm Magic Pink sadrži specijalni pigment koji se ovisno o pH kože usana pretvara u savršenu nijansu ružičaste boje, pružajući usnama individualiziranu nijansu! Dakle, svakome daje drugačiju boju usana, od svjetlije ružičaste do tamnije, ovisno o količini nanosa balzama te osobnom pH faktoru kože.

ROSAL Lip Balm Magic Pink: kameleonski balzam za usne

Rosal Lip Balm Magic Pink ima oblik ruža tj. koso rezanje za lakše i precizno nanošenje. Zanimljivo je da ružičasta boja pigmenta postiže svoj pravi intenzitet par minuta nakon nanošenja tako da su konačna jačina i nijansa boje vidljive je nakon otprilike 5 min od nanošenja (boja se pojačava kroz tih nekoliko minuta!). A zavodljiva boja na usnama je postojana i traje dugo...
Kao i ostali Rosal balzami za usne, i RLB Magic Pink učinkovito održava prirodnu vlažnost i elastičnost usana te sprječava njihovo isušivanje. Sadrži antioksidans vitamin E koji štiti usne od štetnog utjecaja slobodnih radikala te njeguje usne dajući im mekoću i hidrataciju.

ROSAL LIP BALM – Definicija nježnog poljupca!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj